9. mrt, 2015

9 maart 2015

En de trombo's waren......22 🤨 Niet genoeg nee. Maar wel in opgaande lijn, dus de  10e hebben we weer laten gaan en nu staat de 24e gepland. En voor de zekerheid heeft de oncoloog ook 7 april gereserveerd, maar daar moet ik eerlijk gezegd niet aan denken. Dat duurt nog zó lang! 

Vorige week is Kay van maandag t/m donderdag naar school geweest, maar dat was ook wel genoeg! Donderdag middag had mama hem opgehaald uit school en hij heeft alleen maar op de bank gezeten of gelegen. Daarbij hoestte hij ook weer flink en kreeg hij koorts. Vrijdag dus maar even langs de huisarts geweest en hij bleek een longontsteking te hebben.....voor de verandering...... Kuurtje antibiotica.....voor de verandering...... We hebben een druk, maar gezellig weekend gehad met op zaterdag de verjaardag van mama. In een strandtent hadden we een lunch met familie en vrienden van mijn ouders. Iedereen die was uitgenodigd was er. Het was een geweldige middag, mama was écht jarig! (nou ja, niet echt; pas de 14e)

Gisteren heb ik eerst geslapen, want ik had nachtdienst en daarna zijn we wat gaan drinken en een broodje eten met Jacques, Jacinta, Oude oma, Bjorn, Tamara, Jay en Elke. Het was mooi weer, maar koud. De kinderen konden wel lekker naar buiten om te spelen of in een schommelstoel of hangmat te liggen. Binnen was het ontzettend druk, maar gezellig.

Kay is nu best wel moe en hij geeft regelmatig pijn aan bij zijn ribben. Bijvoorbeeld als hij hoest of gaapt. Hij hoest zich natuurlijk helemaal gek, maar ik durf bijna niet te hopen dat het alleen maar daar van is..... Ik hoop dat hij na de antibiotica kuur weer een beetje opgeknapt is en nog leuke dingen kan doen voor hij weer opgenomen wordt. Maar eerst..... Juist 😉 morgen weer bloed laten prikken.