10. sep, 2014

10 september 2014

Een stralend koppie, een glimlach van oor tot oor! 😀 Dat had Kay gisteren toen er een kaartje voor hem in de brievenbus lag. Natuurlijk heeft hij al heel veel kaartjes en de ene is nog leuker dan de andere, maar deze was heel speciaal. Ik las 2 regels en hij wist van wie het kaartje kwam. " Voor de allerliefste Kay! Hoe is't met mijn skattepoepie?" Hierna bleef ik even stil en toen verscheen die glimlach; "Van Inge!!" Ja, inderdaad, van Inge. Die super lieve verpleegkundige van de kinderoncologie afdeling. Inge was er de allereerste dag (avond) dat wij daar kwamen. Inge heeft Kay geleerd dat je met het laatste restje zout water wat nog in het spuitje zit de verpleegkundige, papa, mama of het raam nat mag spuiten! Inge was de enige die Kay een kusje mocht komen geven en dat kwam ze dan ook altijd even doen als Kay er was. Inge schreef ook dat ze een nieuwe baan heeft. Zo jammer! Maar als het goed is merken wij daar niet zo veel van. Dat betekent dan namelijk dat wij toch niet naar het AMC hoeven! En ja, Inge, je mag zeker het schilderij met het poesje mee nemen. Het was tenslotte speciaal voor jou (en helemaal niet voor mama, hoor! 😉😋) 

Zoals het er nu uit ziet hoeven we voorlopig niet naar het AMC, bijna jammer. Maar ja, de kans is natuurlijk groot dat Inge er niet is als wij er wel zijn. Maar ik weet dat zij dit ook leest, dus dan maar zo! 😘 Van Kay! 

Vanmiddag moeten we weer bloed laten prikken en dan hoor ik morgen de uitslag van de oncoloog. De ontstekingswaarden zullen nog niet zijn wat ze moeten zijn denk ik, want de dikke snottebellen hebben plaats gemaakt voor een volle hoest. En eerder is gebleken dat Kay daar niet zo 1-2-3 vanaf is, dus we zullen zien. Volgende week woensdag is het 6 weken geleden dat de bestralingen klaar waren. Het plan is om dan weer met de vitamine A te starten. Hopelijk krijgt hij daar niet te veel last van en kan hij gewoon alle leuke dingen blijven doen die hij nu ook doet. Iedere dag naar school, vorige week dinsdag gestart met zwemles en.......... eigenlijk alle dingen die een gezond kind ook doet!