9. jan, 2014

9 januari 2014

Het goede nieuws.....; het plekje in Kay zijn been is niet groter geworden en er zijn geen nieuwe plekken bij gekomen. Het slechte nieuws.....; het plekje is ook niet kleiner geworden. En dat was natuurlijk wel de bedoeling! Gvd!! Is ons kleine mannetje voor niks zo ziek geweest. We moeten ons nu dus toch gaan voorbereiden op de nog zwaardere N8 kuur van 10 dagen. Twee gaat hij er krijgen en dan maar hopen dat hij er tussendoor redelijk doorheen komt. Het gaat zwaar worden, dat staat vast. En heel veel meer opties.....nee, die zijn er niet. Een laatste strohalm? Ja, zo voelt het wel. 

Natuurlijk moeten we (nog steeds!) positief blijven, maar het is wel weer de zoveelste domper die we te verwerken krijgen. De oncologen hebben ook in hun overleg besproken dat ze wel realistisch moeten blijven en niet met een blik op oneindig door gaan met chemo geven. Maar de conclusie was eenduidig: we gaan nog steeds voor genezing, dus we moeten door met chemotherapie.

En zoals ik al eerder zei: zolang er nog behandel mogelijkheden zijn is er nog hoop! En daar houden we ons met onze hele ziel en zaligheid aan vast. Kay MOET gewoon beter worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!