3. jan, 2014

Kado's

Lieve allemaal, ik had nog een voornemen voor het nieuwe jaar. Dit voornemen houdt in dat ik een verzoek heb aan iedereen.

Het klinkt misschien ondankbaar, daar ben ik me van bewust, maar ik wil vragen aan iedereen die bij ons langs komt om geen kado's meer mee te nemen voor Kay en/ of Sven.

Het zit namelijk zo: ze hebben inmiddels de verwachting dat iemand die langs komt iets mee neemt en ik hou daar helemaal niet van! Ten tweede; over alle kado's wordt nagedacht, ze vinden alles leuk, maar waar spelen ze thuis mee? Met de lego en de playmobil. Er zijn echt kado's waar niet of nauwelijks naar om gekeken wordt 🤭. En ten derde: wij hebben geen groot huis, dus de opbergruimte is ook beperkt. Ik kan bijna alleen maar dingen verplaatsen in plaats van opruimen. En nu is het ook zo dat ik door alles zo veel onrust in mijn lijf heb, dat mijn hoofd overvol zit en dat ik vaak de energie niet heb om op te ruimen. Met andere woorden, het speelgoed vliegt me af en toe gewoon aan!

Ik hoop dat jullie het begrijpen....ik begrijp ook dat er mensen zijn die denken; het is zo zielig, zo kan ik in ieder geval iets voor ze doen. Dat is ook gebeurd, daar zijn we heel dankbaar voor!!!